Головна » 2018 » Травень » 2 » 26 квітня - Міжнародний день пам'яті Чорнобиля
08:11
26 квітня - Міжнародний день пам'яті Чорнобиля

26 квітня 2018 року в приміщенні Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради відбулась традиційна концертна програма для дітей, сім’ї яких мають статус потерпілих від аварії на ЧАЕС,  приурочена 32 річниці цієї сумної дати. На заході були присутні гості: секретар Красилівської міської ради Морозович Ірина Володимирівна, голова Красилівської районної ради Пасічник Василь Савович, перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації Склонний Дмитро Васильович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Заїка Олена Михайлівна, начальник управління соціального захисту населення Книш Іван Федорович. Запрошені гості вручили дітям грошові подарунки.

 Доля нашої днини після Чорнобильської катастрофи сумна і нелегка, але все дається в порівнянні. Щастя нашої днини в тому, що ми живемо, що ті, що могли ніколи не народитись після 1986 року народились, живуть і вчаться творити прекрасне.

Вихованці Будинку творчості, учні Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та Красилівської школи мистецтв подарували номери художньої самодіяльності та виставу «Дивовижний сон».  На прощання усім присутнім побажали: тепла, злагоди, радості  від кожного прожитого дня, безхмарного сонячного неба і миру.

Переглядів: 668 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]