Головна » 2018 » Квітень » 18 » Проектуємо роботу разом!
13:43
Проектуємо роботу разом!

     16 квітня відбулось спільне засідання ради лідерів та педагогів-організаторів Красилівської ОТГ.

    В теоретичній частині учасники заходу опрацювали методику організації та проведення звітно-виборних зборів в дитячо-юнацьких об’єднаннях, розглянули питання екологічного виховання школярів та форми роботи учнівського самоврядування за цим напрямком.

  Цікавим та пізнавальним був виступ лідера та педагога-організатора Красилівської ЗОШ І-ІІІст. №1, які ознайомили присутніх з освітній проектом від Klitschko Foundation “Zero Waste School”. Команда школи стала переможцем відбіркового туру і тепер їде до Києва для навчання в інтенсивній освітній програмі.

   Окрім того, на засіданні лідери та педагоги-організатори обговорили проекти Учнівської Ліги України, Хмельницької ради старшокласників, ради лідерів Красилівщини та намітили заходи для їх реалізації.

   Об’єднавшись у творчі групи, учасники засідання склали метаплани розвитку учнівського самоврядування на рівні школи та Красилівської ОТГ. А колективна творча справа «ЕКО -week» надихнула всіх на креативний підхід до проведення тижня екології у школах.

  Творча, невимушена атмосфера на засіданні допомогла не лише вирішити ряд важливих питань життєдіяльності дитячих об’єднань та учнівського самоврядування Красилівщини, а й створила умови для цікавого спілкування у колі однодумців та друзів.

 

 

 


 

 

 

Категорія: Наші новини | Переглядів: 717 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]