Головна » 2017 » Грудень » 18 » Фінал шахового турніру “Інтелект нації”
20:51
Фінал шахового турніру “Інтелект нації”

17 грудня на базі Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва відбувся фінал командного турніру із класичних шахів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району «Інтелект нації». Загалом змагання розпочалися ще на початку листопада, участь у яких взяло близько 50 учнів із 14 навчальних закладів. До фіналу, який  проходив за швейцарською системою у 5 турів, вийшло 24 кращих шахісти. Кожному учаснику давалось по 15 хв на обдумування в одній партії.

 

Привітати юних інтелектуалів краю завітали керівник апарату районної державної адміністрації Олена Білоконь, секретар міської ради Ірина Морозович, начальник Управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Олена Заїка. Гості свята подякували учням, їх керівникам за популяризацію і розвиток шахової гри серед учнівської молоді в районі та напередодні Дня святого Миколая усім учасникам роздали солодкі новорічні подарунки та сувеніри.

За підсумками Турніру перемогу здобула команда Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня», друге місце вибороли учні Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, та третє – команда Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Також, за сумою набраних очок визначалися кращі особисті результати на 1,2 та 3-ій шахових дошках.

Нагородили переможців і призерів змагань дипломами Управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації відповідних ступенів і медалями.

Головний суддя Турніру Максим Макарчук, керівник шахового гуртка Красилівського РБТДЮ.

Джерело

Переглядів: 440 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]