Головна » 2018 » Травень » 23 » Форум учнівської молоді
15:16
Форум учнівської молоді

08 травня, в День пам’яті та примирення, в Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради відбувся відкритий міський форум учнівської молоді «УКРАЇНСЬКИЙ ВИМІР ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ. КРАСИЛІВЩИНА В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ».

В роботі форуму взяли участь лідери учнівського самоврядування, учні, вчителі та педагоги-організатори шкіл Красилівщини, працівники міської ради, відділу освіти, управління освіти, Будинку творчості, вчителі – учасники АТО на Сході України. В ході пленарної частини Байдич О.В., директор Кузьминської ЗОШ І-ІІІ ст., заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України, почесний краєзнавець України, голова районної організації Національної спілки краєзнавців України презентував учасникам форуму книгу «Красилівщина в роки Другої світової війни: збірник матеріалів та документів», одним з упорядників якої є він.

Цікавими та пізнавальними були виступи лідерів учнівського самоврядування та учнів шкіл про окупацію Красилівщини, про героїв Красилівщини в роки Другої світової війни, про учителів – учасників, ветеранів Другої світової війни, про літературну творчість П.Кізюна, про дітей, які стали жертвами війни та про участь дітей і підлітків Кам`янець-Подільської області у відбудові народного господарства України в 1944-1945 рр.

Хвилиною мовчання учасники форуму вшанували тих, хто загинув у роки Другої світової війни та під час АТО на Сході України.

Робота форуму учнівської молоді Красилівщини завершилась флешмобом «Вінок миру для України», який провели члени ради лідерів учнівського самоврядування на парковій алеї міста.

Категорія: Наші новини | Переглядів: 780 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]