Головна » 2017 » Листопад » 22 » Гра – справа серйозна !
11:17
Гра – справа серйозна !

Гра – справа серйозна !

"Гра має важливе значення в житті дитини…

Якою буде дитина в грі, такою вона буде і в праці,

коли виросте. Тому виховання

майбутнього діяча відбувається перш за

все в грі…"

 А. С. Макаренко

 

Гра супроводжує всю історію людства. Гра – це діяльність, гра – це життя людини. Гра допомагає пізнавати світ, виховувати кращі людські якості, формувати характер. Тому, учнівське самоврядування школи має приділяти велику увагу організації змістовного дозвілля молодших школярів у  дитячих об’єднаннях.

       15 листопада у Красилівському районному Будинку творчості дітей та юнацтва в рамках Школи активу «Лідер» відбулось заняття-практикум  для лідерів учнівського самоврядування (голів комітетів «Дозвілля») та педагогів-організаторів – початківців на тему: «Організація ігрової діяльності як один із чинників виховання молодших школярів».

     В теоретичій частині методист Будинку творчості Ковтун І.В.  ознайомила учасників заняття з основними формами дозвілля учнів початкової школи,  з функціями та класифікацією дитячих ігор,  з методикою підготовки та проведення ігрових програм.

             У практичній  частині, працюючи в групах, трійках та парах,  лідери та педагоги-організатори  розучили  ігри з залом, рухливі, малорухливі та командні ігри, створили калейдоскоп ігрових програм для учнів початкової школи. 

         А ще кожний присутній мав можливість поринути у дитинство під час захоплюючої ігрової програми «Незвичайна подорож до загадкової країни»,учасниками якої стали всі учасники заняття-практикуму та учні 4-В класу Красилівської ЗОШ І-ІІІст. №1.

 

 

 

Переглядів: 479 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]