Головна » 2016 » Листопад » 29 » Наукові пошуки ІІІ тисячоліття очима юних МАНівців Красилівщини
15:34
Наукові пошуки ІІІ тисячоліття очима юних МАНівців Красилівщини

Ось уже четвертий рік поспіль юні дослідники Красилівщини змагаються в інтелектуальному поєдинку, представляючи свої науково-дослідницькі доробки в обласній учнівській науково-практичній конференції «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини».

         22 листопада 2016 року ІV обласну учнівську науково-практичну конференцію «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини» мав за честь провести у своїх стінах Хмельницький університет управління та права.

         Робота обласної учнівської науково-практичної конференції проходила у п'яти секціях: «Теоретичні та практичні засади використання інформаційно-телекомунікаційних технологій»; «Наукові пошуки ІІІ тисячоліття в контексті філософсько-соціологічного погляду»; «Тенденції та перспективи розвитку туризму (на прикладі Хмельницької області)»; «Фізико-технічні проблеми енергозберігаючих технологій та шляхи їх вирішення: регіональний вимір»; «Сучасні тенденції у розвитку світової та національної економіки».

         Учасниками заходу від шкіл Красилівщини  були 6 учнів та  п’ять       педагогів з Красилівської № 1 (2 учні), Красилівської № 3, Красилівської №4, Радісненської  загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. та Красилівського НВК.   

         Модератори заходу відмітили високий, творчий рівень підготовки та захисту учнівських науково-дослідницьких робіт у рамках ІV обласної учнівської науково-практичної конференції «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини» та висловили впевненість у тому, що учасники конференції в подальшому безпосередньо стануть творцями майбутнього України.

         Всі учні – учасники конференції нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, а учениця 11 класу  Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Марценюк Анна за презентацію своєї роботи «Філософські аспекти формування світогляду людини майбутнього» відзначена грамотою Департаменту освіти і науки «За кращий виступ на конференції».

Категорія: Наші новини | Переглядів: 370 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]