Головна » 2018 » Лютий » 12 » Новообрана рада лідерів Красилівщини в дії!
11:46
Новообрана рада лідерів Красилівщини в дії!

           9 лютого новообрана рада лідерів учнівського самоврядування та педагоги-організатори міста Красилова зібрались на своє перше робоче засідання.

            В теоретичній частині лідери ознайомилися з основними завданнями діяльності ради, прийняли правила роботи, опрацювали алгоритм прийняття рішень, склали перелік слів і фраз, якими потрібно висловлювати свою згоду, незгоду та оцінку у спілкуванні та прийняли своє перше важливе рішення – обрали голову ради лідерів учнівського самоврядування Красилівщини. Ним став учень Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст..» Харчук Ілля. Рішення було виваженим та одноголосним.

                  У практичній частині лідери затвердили план роботи ради на І семестр 2018 року та розробили положення міського конкурсу лідерської майстерності «Ми можемо! Ми творимо! Ми діємо!», в якому свої вміння будуть демонструвати команди учнівських лідерів шкіл міста Красилова.

           Дружня, робоча атмосфера на засіданні дозволила старшокласникам не лише плідно попрацювати, але й цікаво поспілкуватися з однодумцями.

Переглядів: 619 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]