Головна » 2017 » Квітень » 5 » Обласний семінар методистів ПНЗ
14:00
Обласний семінар методистів ПНЗ

22 березня 2017 року методист Красилівського РБТДЮ Ковтун І.В. взяла участь в обласному семінарі методистів ПНЗ з питання практики використання інноваційних технологій розвитку компетентності педагога-позашкільника, який відбувся на базі Кам’янець - Подільського  Центру дитячої та юнацької творчості. Організували семінар Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

Учасникам семінару презентували мережу освітянських закладів Кам’янця - Подільського,  ознайомили зі змістом  особистісно-орієнтованих методик і технологій підвищення професійної компетентності та удосконалення майстерності педагогів позашкільних навчальних закладів.

У практичній частині було презентовано  науково-методичну діяльність Кам’янець - Подільського  ЦДЮТ, проведено тренінгове заняття на тему: «Використання тренінгових технологій  у формуванні професійних компетентностей педагогів шляхом створення мотиваційного середовища у ПНЗ».

Під час рефлексійного модуля учасники семінару переглянули фрагмент  відкритого заняття гуртка сучасної драми «Тандем» на тему: «Робота над виставою «Маруся Чурай» (керівник гуртка Галина Коротенко) та виступ-мініатюру з теми:  «Жіноча доля в світі – це любов». Захід супроводжувала виконана вихованцями народного художнього колективу «Колорит» (керівник гуртка-методист Наталія Качковська) пісочна анімація.

 

Категорія: Наші новини | Переглядів: 469 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]