Головна » 2017 » Травень » 19 » Районна школа активу "Лідер"
10:35
Районна школа активу "Лідер"

     17 травня у Красилівському Будинку творчості дітей та юнацтва відбулось заняття районної школи активу «Лідер», у якій взяли участь 60 старшокласників та 15 педагогів-організаторів району.Заняття об'єднало  в собі кілька змістовних, цікавих заходів для старшокласників щодо євро інформування.

 Спочатку, об’єднавшись у команди, лідери вийшли у міський парк і з величезним задоволенням пройшли маршрутом фото-квесту «Європа і Україна – одна родина!» . Під час заходу кожний мав можливість не лише отримати знання про ЄС та євроінтеграцію України, а й виявити свою фантазію та вміння у створенні цікавих тематичних фотознімків.

 Цікавою та незабутньою була і зустріч у центральній районній бібліотеці. Провідний бібліотекар відділу обслуговування Олена Мойсеєнок ознайомила школярів з роботою Пункту європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пунктах європейської інформації в бібліотеках», який діє в Інтернет - центрі бібліотеки. Також лідери ознайомилися з виставкою «Європейський меридіан».

 Пізнавальною та захоплюючою стала для всіх і заочна відеоподорож «Європейський Союз: історія та сьогодення», під час якої старшокласники перегорнули сторінки історії ЄС та ознайомилися з перспективами євроінтеграції для України.

 Завершилось заняття школи активу відео-презентацією напрацювань лідерів, нагородженням переможців та флешмобом . «Україна – держава європейська !», «Україна і Європа – разом!», - саме такі гасла лунали з уст лідерів учнівського самоврядування.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 454 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]