Головна » 2017 » Квітень » 5 » Регіональний збір лідерів на Летичівщині
13:53
Регіональний збір лідерів на Летичівщині

16 березня 2017 Давидун Вікторія (голова районної ради лідерів учнівського самоврядування Красилівщини)  та Ковтун І.В. (методист Красилівського РБТДЮ)  взяли участь у регіональному зборі лідерів учнівського самоврядування «Формування патріота своєї Батьківщини», який відбувся у смт. Летичів. У зборі  також взяли участь лідери та координатори Меджибізької та Старосинявської об’єднаних територіальних громад, Деражнянського, Хмельницького районів та м. Хмельницького.

 

Лідери Летичівського НВК №2  поділились свої досвідом роботи над проектами патріотичного спрямування,  презентували виставку учнівських творчих робіт.  Лідери та координатори стали учасниками тренінгу «Ази лідерства», який провела педагог-організатор НВК.

Найпозитивніші емоції та враження викликав в усіх виступ козацького рою  «Соколи», який презентував  фрагмент гри «Ватра», що є прикладом реалізації виховання патріота на засадах козацької педагогіки.

Цікавою  та пізнавальною для всіх була також екскурсія до Санктуарію Летичівської Богородиці, в ході якої учасники збору лідерів ознайомилися з історією смт. Летичів.

 

Категорія: Наші новини | Переглядів: 413 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]