Головна » 2018 » Лютий » 8 » Участь вихованців у Чемпіонаті мистецтв України "Art-star"
15:49
Участь вихованців у Чемпіонаті мистецтв України "Art-star"

4 лютого 2018 року вихованці танцювальних колективів «Перлинка» та «Fresh» Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради брали участь у III відбірковому турі Міжнародного чемпіонату мистецтв України «Art-star», який проходив у місті Хмельницькому.
Захід було організовано та проведено Продюсерським центром «Oma music star» з метою пошуку, виявлення та заохочення талановитих виконавців, колективів, викладачів, стимулювання їх творчої активності та популяризації української культури, а також культури народів світу.
Приємно, що наполеглива творча праця керівника гуртка Якимлюк М. В. та її вихованців була відзначена нагородами: молодша група, танець «Барбі бум» - 1 премія; середня група, танець «Дитячі забави» - Гран-прі; середня група, танець «Україна – це ми» - Гран-прі; старша група, танець «Дівочі викрутаси» - Гран-прі. Крім того, колектив нагороджено сертифікатом «Золотий чемпіон», що дає змогу взяти участь у фіналі конкурсу, який відбудеться влітку у місті Рибаківка Одеської області, та позмагатись за головний приз в розмірі 100 000грн. Святкуємо перемогу – готуємось до фіналу! Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1SSiGpIDDg2XC1qbVB_DvIJpdyBBm-zd4?usp=sharing

 

Категорія: Наші новини | Переглядів: 448 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]